torstai 19. toukokuuta 2016

19.5.2016 Alanya



Tänään oli merkittävä päivä. Tutustuin netissä vuosia sitten rouvaan,  joka neuvoi tarkkaan, miten tullaan Istanbulissa linja-autolla Alanyaan.  Neuvot olivat sen verran hyviä, että henkilö jäi elämään facebookkiin.  Monta vuotta on kaulunut ja vihdoin koitti hetki, jolloin tapasimme ihan livenä. Tänään, täällä Alanyassa.

IHANAA oli huomata, että intuitio toimii. Hän oli juuri sellainen kuin olin kuvitellut. Herttainen, ystävällinen ja valmis heti lähtemään seuraksi paikallisiin häihin . Kyllä internet on ihmeellinen. Yhä vain ihmettelen tätä, 20 vuoden kokemuksella.

Näistä häistä kirjoittelen varmasti enempi kotona, koska häiden jälkeen lähdetään melkein suoraan lentokentälle ja kotiin.

Paikalliset häät ovat varmasti elämys, jota ei ehkä toistamiseen koeta, ainakaan kutsuvieraana. Tästä varmasti saan hyvän tekstin.

Turkki on joillekin todella rakas paikka, jotkut karsastavat pelkkää tietämättömyyttään. Joillakin on "periaatteita". Paikallisiin tutustuminen kuitenkin kannattaa, kuten joka paikassa, kaikkialla maailman kolkissa. Tulee huomanneeksi, että ollaan kaikki ihan samanlaisia. Ihonväristä ja uskonnosta riippumatta. Kun mennään ruohonjuuritasolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti