sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Lomakohteessa

15.5.2016 Alanya, Ark suite
nyt on viikko jo mennyt. Tänään sadepäivä, joten vihdoin aikaa ja viitseliäisyyttä kirjoitella.

Meidän pikkumies on ollut todella reipas ja helppo matkakumppani. Lento meni hyvin ja perillä oltiin puolilta päivin ma 9.5.16. Matka laukut ja rattaat mukana....

Meillä on tilava kaksio, parveke poolille. Pikkuisella on iso matkavuode ja saatiin tiistaina hänelle oma ammekin 😊. Se on ollut kovasti tarpeen. Uima-altaat kolme ja pienille oma, 40 cm syvä 😄 matala!

Sijainti loistava. Aivan vieressä kauppahalli ja sairaala, viisi apteekkia,  migros-market jne. Jumpsutipaikat niin kaukana, ettei tänne kuulu mitään. Ja tässä hotellissa ei ole iltaohjelmaa. Kun mainostetaan lapsiystävälliseksi, niin silloin tarkoittaa juuri tuota 😊. Paikkaa johtaakin nainen.... Lapset ja ikäihmiset varmasti nauttii hiljaisuudesta iltaisin.

Turistikato on kyllä ihan totta. Koskaan ei ole ollut näin hiljaista, ei edes huhtikuussa. Tosin välttelemme tietoisesti noita turistipaikkoja, mutta silti. Rannallakin todella tyhjää.

Heti tiistaina käytiin hotellin omassa hamamista.  Hyvä on. Huonoissakin on käyty. Melkein kylmissä saunoissa.  Mutta tämä on suosittelemisen arvoinen. Nooo, hiukan tuputtivat tyttärelle lisähoitoja, mutta niin täällä on tapana. Ihanaa oli kömpiä suoraan omaan huoneistoon tarvitsematta matkustaa bussilla tai kävellä kuumissaan ja iho öljyttynä kaupungilla. Hinta sama kuin aikaisemmassa suosikkipaikassakin.

Ja keskiviikkona lähti kaikilta hiukset omassa parturissa. Myös pikkumies sai uuden lookin 😍. Hän on nyt niin poikaa, että! Ja tätäkin voin suositella. Nopeaa, tehokasta ja taitavaa leikkaamista. Kokemusta 25 vuotta. Hinta kohdillaan.

Ja niille, jotka haluavat valmiiseen pöytään, on runsaat antimet. Jos lapsia olisi useampi, varmasti ottaisin tuon "ruokapaketin". Meidän pieni ei oikein vielä perusta hienouksista.  Hänelle riittää perunat ja kalkkunanakit,  hedelmät yms. Kaikkea saa tuosta kauppahallista  halvalla.

ANNU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti