keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Syntinen liha



Turkkiin ja sen lomakohteisiin usein liitetään eteenkin länsimaalaisiin naisiin liittyen syntisen lihan houkutus. Me olemme omalta osalta liittyneet myös näiden naisten kasvavaan joukkoon. Kuten jotkut lukijoista varmaan tietää, että asustamme huoneistohotellissa, joten tällä meno on aika vapaata ja omaan huoneistoonsa saa kuljettaa melkeinpä mitä vain.

Koska meillä on siis huoneisto, jossa on keittiö (josta ehkä myöhemmin jossain kohtaa lisää) päätimme, että teemme välillä itse ruokaa. Menimme kauppaan ja keräsimme koriimme oliiveja, erilaisia juustoja, jonkinlaisia lihatankoja, hedelmiä, kanamunia. Lihahyllyn kohdalla pysähdyimme kuin sätkyn saaneena ja huomasimme, että siellä oli valtava paketti pekonia. Noin 3 sadasosasekunnissa mieliimme iskeytyi ihana pekoni munakokkeliaamiainen, kupillinen teetä aamuaurinkoisella parvekkeella. Lähes kouristuksen omaisesti takerruimme kaupan viimeiseen pekonipakettiin ja lähdimme kassalle. Lasku oli yllättävän suuri ja huoneistoon päästyämme tarkastimme kassakuitin. Pekoni oli maksanut 36 turkin liiraa, eli euroissa aika tarkkaan 15 euroa. Tajusimme, että olimme ostaneet SYNTISTÄ lihaa ja saaneet maksaa siitä kalliisti.

Paketti oli kieltämättä todella iso, joten saamme nauttia tästä syntisen lihan herkusta vielä parinakin aamuna. Saattaa olla, että meihin luodaan hotellissa paheksuvia katseita, siivooja voi jättää näinä aamuina tulematta kokonaan, mutta ei se meitä haittaa, sillä pekonin käry ja suolainen rapeus, sen edestä olemme valmiita kärsimäänkin, hiukan.

Ninnu ja Annu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti