maanantai 13. helmikuuta 2012

Kevättä rinnoissa

 






Kävelyretki kesän suosikkikohteessa antoi paljon. Ainakin märät sukat ja pari kuvaa. Pikku saarella viimeiset pilkkijät...onneksi heillä oli kumivene matkassa!

Tuolla ulkona tallustellessa tuli mieleen kaikenlaisia asioita. Kuinka ollakaan, mieleen tupsahti erityisesti  matka-asioita. Matka-asioista voi tulla suorastaan pakkomielle, krooninen matkakuume. Tähän tautiin ken sairastuu, ei toivu siitä koskaan. 

Matka voi olla minne milloinkin, naapurin pihalle tai Afrikkaan. Matkan pituudella tai kestolla ei juurikaan ole merkitystä, toisinaan jopa itse matka on toisarvoinen, tärkeämpää saattaakin olla vaikkapa suunnittelu, tai matkaseura. 
Minusta suunnittelu on puolet, ainakin, koko matkan annista. Varsinkin, kun suunnitelmat yleensä pettävät, siinä on oma hauskuutensa.

Matkakumppani on kuitenkin minusta tärkein osa koko matkaa. Kun kumppani on täydellinen , mikään matka ei voi epäonnistua.
Matkakumppani on siis tärkeä valinta. Hyvä kaveri lisää matkan elämyksellisyyttä, antaa turvaa, pelastaa vaikka mistä ja näin vanhentuessa auttaa myös muistelussa sitten jälkeenpäin :). 
Minunkin Erinomainen Matkakumppanini ymmärtää siis monenlaista, jopa nonverbaalista viestintääni ja myös sen, etten erota oikeaa vasemmasta, pelkään kaikkea pörisevää lentävää ja kaikkea muuta, mistä en tähän kehtaa kirjoittaakaan. Koska siis joten minulla on täydellinen matkaseura, olen onnekas ja valmiina seuraavaan siirtoon, matkan suunnitteluun.
Annu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti